Ha eddig nem vettük volna észre: menni készül

Vigyázz! 6 visító jele, hogy a pasi nincs oda érted

A szerelem bizony más megvilágításba helyezhet dolgokat - felvesszük azt a bizonyos szemüveget. Fontos lenne észrevennünk a jeleket: ha egy pasi nincs oda értünk, vegyük az adást, és ne tegyünk úgy, mintha mi sem történt volna...

2012.01.09 10:15ma.hu

Ha valaki egy kicsit is szemfüles, könnyen észreveszi, hogy a másik nem szereti őt a rajongásig. De még a minimális szinten sem...ez csak akkor nehéz, ha az ember felteszi a rózsaszín szemüveget.

A szerelmes nő gyakran nem akarja észrevenni, hogy valami nem stimmel - ha látja is, hogy nem úgy reagál, ahogy elvárná, abban bízik: majd ő szépen magába bolondítja azt a pasit.

Ne reménykedjünk azonban hosszútávon, ha a szerelemnek a férfi részéről nemigen vannak jelei. Kíméljük meg magunkat egy fájdalmas tapasztalattól. Hogyan vegyük észre idejekorán, hogy ez a pasi nincs oda értünk?

- Arra biztat bennünket, hogy találkozzunk más emberekkel is

Ez egyike a legegyértelműbb figyelmeztető jeleknek. Neki más tervei vannak, és nem velünk. Sok szerelmes hölgy úgy értékeli ezt a gesztust, hogy a férfi tiszteletben tartja függetlenségét. Pedig többnyire nem erről van szó - csak lassan szeretné tudomásunkra hozni, hogy jobb lenne, ha mással próbálkoznánk.

- Utolsó pillanatban lemondja a randikat

Ez nemcsak annak jele, hogy nincs oda értünk. Nagyfokú tiszteletlenség is a részéről. Ha a pasi nem vallja be a konkrét okát a randik lemondásának, csak ront a helyzeten. Lássuk mi előre a dolgokat.

- Figyelmen kívül hagyja, amit mondunk

A mélyebb beszélgetések alkalmával a pasi nem foglalkozik túlságosan a mondandónkkal és látszik rajta a figyelem hiánya. Tartsuk észben ezeket a gesztusokat - társul-e hozzá más is, ami azt jelzi, hogy ő inkább kilépne már a kapcsolatból.

- Nélkülünk jelenik meg partikon, vacsorákon

A szerelmes ember az ideje nagy részét a kedvesével szeretné tölteni - vagyis ahová csak lehet, magával viszi. Ám ha a pasi rendszeresen nélkülünk jelenik meg rendezvényeken, partikon, akkor a vágya az, hogy más emberekkel ismerkedjen, és nem a kapcsolatunkban látja a jövőt.

- Eltűnik 1-2 napra

Ez is egy visító jele annak, hogy nem túlzottan izgatja a pasit, mi van velünk. Az el-eltűnés célja valóban az, hogy vegyük észre, nincs oda értünk. Más emberekkel szeretné tölteni az idejét.

- Nem érdeklődik a szex iránt

Nos, ha még az eddigiek sem, akkor ez már biztos jele, hogy más után kellene néznünk. A férfiaknak kiemelten fontos a szex - igen ritka, hogy nincsenek "abban a hangulatban".

Ezért ha a kedves több alkalommal is kerüli az összebújást, furcsán viselkedik intim szituációban, az a kapcsolat biztos haldoklásának jele. Hagyjuk ezt a pasit távozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.