Nem mindegy, hogy reagálunk a szituációban

Kínos? Így kerekedj felül a korai ejakuláción!

Akár hisszük, akár nem, a nők azért tisztában vannak azzal, ami történik - hogyan kezeljük a korai ejakuláció miatti zavartságot?

2011.11.20 09:00ma.hu

A legjobb szeretővel is megtörténik, hogy korán "elsül" - mit tehet azonban a férfi ebben az esetben? Kínosnak érzi a dolgot, de sem úgy tenni, mintha mi sem történt volna, nem jó, sem valami butaságot mondani. Lássuk, mi a legjobb megoldás?

- Nevessük el a dolgot:
megfelelő reakció, ha elnevetjük, és viccet csinálunk a történtekből, mert így a nő is velünk fog nevetni. Tartsunk egy kis szünetet, nevessünk, beszélgessünk kicsit, és vágjunk bele a szexbe újra. Ha ő nem találja nevetségesnek a helyzetet, az elég ideges és humortalan típusra vall...

- Kérjünk bocsánatot: ugyancsak jó megoldás. Ne essünk viszont túlzásokba és kezdjünk magyarázkodni. Ez a helyzet nem igényel hosszas bocsánatkérést. Csak azért kell elnézést kérni, mert a nő kielégítetlenül maradt a korai ejakuláció miatt, a gondot azonban gyorsan meg lehet oldani.

- Ne kezdjünk gyerekesen viselkedni: egy felnőtt ember nem adja fel, hanem újra nekiveselkedik a dolognak. Lehet, hogy a férfi rosszkedvű lett, de ha szeszélyes 2 évesként viselkedik, nem kap második esélyt. Azt pedig még véletlenül se éreztesse a nővel, hogy azt gondolja, a korai ejakuláció az ő hibája volt.

- Pánikolás: egy váratlan, korai ejakuláció semmiképp sem ok a pánikra. Maradjunk nyugodtak és ne tegyünk úgy, mintha ez egy hatalmas probléma lenne. Ne rejtőzködjünk sokáig a fürdőben és ehhez hasonlók - csak kínosabbá tesszük a szituációt.

- Magyarázkodás: az "ez sosem történik meg velem" jellegű kijelentésekkel ne hozakodjunk elő, valószínűleg úgysem hiszi el a nő. Egyébként semmi szükség magyarázkodásra. A nőnek is volt már dolga más pasikkal, és tökéletesen tisztában van vele, hogy ilyesmi előfordul.

- Ne játsszuk el az orgazmust! Eljátszani, hogy semmi sem történt, nem egyszerű, és nincs rá szükség! A pénisz nem képes rögtön egy újabb menetre - az erőlködés helyett inkább szerezzünk örömet más módon.

- A nő kényeztetése a legjobb megoldás
a problémára. Ha orálisan örömet szerzünk neki, kézzel vagy bármilyen szexjátékkal, nem fogja érdekelni, mikor volt a férfinak orgazmusa. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.