Örömüket lelki abban, ha pletykát hallanak másról

Döbbenet - egy nő nagyjából 32 percig tud titkot tartani?

Ezek után meggondoljuk, kinek áruljuk el titkainkat - egy felmérés alapján kiderült, hogy a nők többsége szinte képtelen titkot tartani. Nagyjából fél óráig képes rá.

2011.11.18 14:20ma.hu

Ha most valamilyen fontos titok tudói vagyunk, valószínűleg elgondolkodunk, elmondjuk-e a dolgot egy nőnek. Egyetlen titok sincs igazán biztonságban a hölgyeknél - mutatta ki egy, 3000 brit bevonásával végzett felmérés.

Hacsak nem valamilyen létfontosságú dologról van szó, a legtöbb nő nem tud titkot tartani. Többnyire továbbadja azt valakinek, akiben megbízik.

A felmérés szerint nem számított, mennyire érzékeny témáról van szó, tízből egy nő állította: ő képtelen egy titkot magában tartani. A megkérdezettek fele érezte szükségét, hogy elmondja a titkot valaki másnak.

A hölgyek 85 százaléka nyilatkozott úgy, örömét lelki abban, ha másokról pletykákat hall, amely megmagyarázza, miért is olyan népszerűek például a pletykalapok.

Ami ijesztő: a nők átlagosan 32 percig tudják megőrizni egy titkot, és mióta az internet is könnyedén elérhetővé vált, a bizalmas információt barátaiknak írható formában is gyorsan továbbítani tudják, így a titok valószínűleg még kevesebb ideig marad náluk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.