Életveszélyes sérülést szenvedett

16 éves fiú késelt Nyírmadán

Életveszélyes sérülést szenvedett egy 19 éves fiatalember, akit egy 16 éves fiú késelt meg Nyírmadán.

2011.06.20 12:27MTI

A két fiatal vasárnapra virradó éjjel egy nyírmadai szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba és a fiatalabb hasba szúrta vitapartnerét - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A százados tájékoztatása szerint a késelő elhagyta a helyszínt, s eldobta a kést, amelyet azután megtaláltak és lefoglaltak a rendőrök. A fiút nem sokkal később a lakásáról állították elő a vásárosnaményi rendőrkapitányság járőrei.

forrás: googlemaps


A többi között erőszakos bűncselekmények miatt büntetett előéletű fiatalkorú ellen most lopás miatt bírósági elfogatóparancs volt érvényben, valamint eltűnés miatt is körözték - jegyezte meg a szóvivő.

A 16 éves fiú előzetes letartóztatásba helyezését kezdeményezi a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.