Két fiatal halt meg

Magyar áldozatok: szeptemberre tűzték ki a hajóbaleset tárgyalását

Szeptemberben kezdődhet a két magyar fiatal életét követelő delaware-i hajóbaleset tárgyalása, miután nem sikerül peren kívül megegyezni az ügyben.

A tragédia után készült képeinkért KATTINTSON! képgaléria

2011.06.18 10:13ma.hu

Tízórás egyeztetés után sem sikerült peren kívül megállapodniuk az elhunyt magyar diákok családjait képviselő ügyvédeknek a "kacsahajót" és a tolóhajót működtető cégek jogi képviselőivel - írta a Magyar Nemzet.

Péter Rónai, a magyar áldozatok családjait képviselő amerikai ügyvéd a lapnak azt mondta, hogy a tárgyalást szeptemberre tűzték ki.

A cikk felidézte: tavaly július 7-én a Ride the Ducks (RTD) kétéltű járművén 34 utas - köztük egy mosonmagyaróvári csoport - volt, amikor a kishajó leállt.

A kapitány hiába adott le vészjelzéseket, azokat nem vette észre a folyón közlekedő 76 méteres bárkát továbbító rendezőhajó és összeütköztek. A balesetben két magyar diák halt meg.

KATTINTSON A FOTÓRA - Gyertyagyújtás az áldozatokért (MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.