A Parlament és a Belügyminisztérium előtt is

Zivatarban demonstrált a TMRSZ

A többször eleredő esőben tüntetett a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) hétfőn a Parlament előtt; a demonstráció résztvevői elvonultak a Belügyminisztérium épülete előtt is, hogy megvédjék szerzett jogaikat.

2011.06.06 19:02MTI

Háromszáz és ötszáz közöttire tehető azok száma, akik az egésznapos tüntetésen részt vettek.

A tárca épületétől visszatérő demonstrálóknak a rendezők egyike bejelentette: a TMRSZ főtitkárát a bíróság szabadlábra helyezte és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben, Szima Judit nem hagyhatja el Szekszárdot.
   
A nyomozást a TMRSZ működése kapcsán, hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen rendelték el. Múlt pénteken házkutatást tartottak a TMRSZ szekszárdi irodájában, majd Szekszárdon gyanúsítottként előállították a szakszervezet főtitkárát, akit kihallgattak, őrizetbe vettek, szombaton pedig Kaposvárra szállítottak.

Szima Juditot lakhelyelhagyási tilalom mellett hétfőn szabadlábra helyezte a Kaposvári Városi Bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.