A Fiumei úti sírkertben helyezik örök nyugalomra

Mádl Ferenc temetése miatt módosul az Országgyűlés tervezett napirendje

A házbizottság csütörtöki ülését követően Lezsák Sándor elmondta: Mádl Ferenc volt köztársasági elnök temetése és gyászmiséje miatt módosították az Országgyűlés keddre tervezett napirendjét.

2011.06.02 10:52MTI

Az alelnök közölte, hogy miután az egykori államfő temetését kedd délután fél ötkor a Fiumei úti sírkertben, gyászmiséjét pedig este nyolc órakor a Szent István-bazilikában tartják, a parlament keddi ülésén a napirend előtti felszólalásokat követően mindössze egyetlen napirendi pont szerepel majd: a Ház hatórás időkeretben tárgyalja az egészségügyi törvények módosításáról szóló javaslatot.
   
A parlament szerdán is ülést tart, aznap a korábban keddre tervezett témák mellett napirendre kerül az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról szóló törvényt módosító előterjesztés is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.