Munkára alapozza

Orbán: a romákkal való együttműködés nélkül nincs gazdasági fordulat

A miniszterelnök szerint a romákkal való együttműködés nélkül nem tudják végrehajtani azt a gazdasági fordulatot, amely a munkára alapozza Magyarország jövőjét.

2011.05.20 10:39MTI

Orbán Viktor ezt azon a pénteki budapesti rendezvényen mondta, amelyen a kormány nevében keretmegállapodást írt alá Farkas Flóriánnal, az Országos Roma Önkormányzat elnökével. Hangsúlyozta, a tisztességes élethez 180 fokos fordulatra van szükség a magyar gazdaságban, és ezt a magyarországi romákkal közösen kell véghez vinni. E fordulat lényege az, hogy aki tud és akar, dolgozzon.

A munkára épülő gazdasági rendszert fel kell építeni Magyarországon - jelentette ki.

A kormányfő kitért arra is, hogy a roma közösség vezetésében beállt változás nélkül nem jutottak volna ide, mert - mint mondta - "akárkivel én sem írok alá megállapodást".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.