Újabb Fidesz-kritika

Fidesz: tovább folytatódik a hazugság politikája

Tovább folytatódik a hazugság politikája - hangoztatja a Fidesz az április 1-jétől esedékes gázáremelés kapcsán az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. Mindenki számára ismerősen cseng a szocialisták ígérete, amely szerint "nem lesz gázáremelés".

2008.03.30 15:25MTI

Amióta ez a mondat elhangzott, a szocialista kormány számtalanszor emelte a gáz árát, újabb és újabb elviselhetetlen terheket rakva az emberek vállára - emlékeztet a közleményben Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.

Hozzáteszi: Most már nem telik el úgy hét, hogy egy-egy újabb megszorítás vagy az emberek életét megkeserítő kormányzati intézkedés ne kerüljön nyilvánosságra.

A földgáz fogyasztói ára átlagosan 5,8 százalékkal emelkedik a lakosság számára április 1-jével, míg a nem lakossági fogyasztóknak átlagosan 5,2 százalékkal lesz magasabb az ár. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium még február 28-án jelentette be az áremelést, amely egy szociális alapon támogatásra nem jogosult átlagos fogyasztónak - 1.650 köbméteres éves fogyasztással számolva - havonta mintegy 800 forintos többletkiadást jelent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.