Átláthatóvá tenné a rendszert

Szócska: valakinek az az érdeke, hogy zavart keltsen

Szócska Miklós szerint valakinek az az érdeke, hogy zavart keltsen, és egy átlátható rendszer helyett fennmaradjanak a jelenlegi viszonyok az egészségügyben.

2011.05.09 14:39MTI

Az egészségügyért felelős államtitkár hétfőn sajtótájékoztatón reagált arra a hírre, amely több napilapban is megjelent, és amely fővárosi intézmények bezárásáról szólt egy kiszivárgott kormánytervezet alapján.

Szócska Miklós szerint nagy bajban lehet az, aki olyan eszközhöz nyúl, hogy "kitöltetlen űrlapok alapján" tájékoztatja a sajtót.

A fővárosi intézmények bezárásáról érdeklődőknek az államtitkár kérdéssel felelt: a sajtó birtokába került anyagokban szerepel-e az, hogy "bezárnának intézményeket"?

Mint fogalmazott: "abban nincs semmi szenzáció", hogy véleményük szerint a budapesti egészségügyi ellátórendszert funkcionális integráció alá kell vonni. Eddig szakmai előkészítő munka folyt, a hivatalos anyag heteken belül a kormány elé kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.