Az italokon sem volt zárjegy

Másfél milliós bírság egy feketén működő tiszavasvári diszkóért

A Szabolcs Online közölte: másfél millió forint mulasztási és jövedéki bírságot szabott ki egy feketén működő tiszavasvári diszkó tulajdonosára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága.

2011.05.04 17:58MTI

Az engedély nélkül, "zártkörű rendezvény" megjelöléssel nyitva tartó helyre a rendőrség hívta fel az adóhatóság figyelmét - írta a Kelet-Magyarország című napilap internetes oldala.    

Az ellenőrzés során kiderült: zárkörű rendezvény" helyett a szórakozóhely üzletszerű tevékenységet folytatott, és természetesen az italokért és a szolgáltatásokért fizetniük kellett az oda járó vendégeknek.    

A diszkóban pénztárgép nem működött, a feketekasszában viszont "százezer forintos nagyságrendű" összeg volt, találtak egy "tartozás" feliratú füzetet is, sok bejegyzéssel.   

 Zárjegy nélküli, alkoholtartalmú italok ugyancsak nagy mennyiségben kerültek elő, többnyire üdítőitalos palackokban.     A diszkó tulajdonosa semmilyen számlája nem volt a szórakozóhelyen talált termékekről, azokat nyilván feketén szerezte be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.