Vér, vér, vér

Jemen - Újabb halálos kimenetelű összecsapások

Újabb halálos kimenetelű összecsapások voltak a jemeni biztonsági erők és kormányellenes tüntetők között szombaton: két katona és három polgári személy vesztette életét a déli Ádenben.

2011.04.30 15:15MTI

A két katonát tűzpárbajban ölték meg fegyveresek Áden Manszúra nevű negyedében - olvasható a minisztérium honlapján. Egy helyi közigazgatási vezető szerint a katonákra azért lőttek rá, mert fel akarták számolni a tüntetők sátortáborát a Mártírok terén.

Szemtanúk elmondták, hogy a lelőtt katonák bajtársai tovább tüzeltek a tüntetők között elvegyült támadókra.

A helyi kórház egyik illetékese pedig arról számolt be, hogy hozzájuk három lelőtt és négy sebesült civilt szállítottak be.

Az idézett közigazgatási vezető szerint a tűzpárbajban három katona megsebesült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.