Bodó Sándor és Dombi Imréné a Fidesz jelöltjei

Rigán Istvánt és Borsos Lászlót indítja a Jobbik Püspökladányban

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke pénteken bejelentette: Rigán Istvánt, a hajdú-bihari közgyűlés tagját indítja a Jobbik Magyarországért Mozgalom a június 5-i püspökladányi időközi országgyűlési képviselő-választáson, a polgármester-választáson pedig Borsos László helyi önkormányzati képviselő a jelöltjük.

2011.04.22 18:23MTI

Arnóth Sándor, a Hajdú-Bihar megyei 6. számú, Püspökladány központú egyéni országgyűlési választókerület képviselője, a város polgármestere március 16-án autóbaleset áldozata lett, ezért kell időközi választást tartani.
   
Rigán István a püspökladányi sajtótájékoztatón elmondta: legfontosabb feladatainak munkahelyteremtő beruházások megvalósítását, a mezőgazdasági kvóták újratárgyalását, az élelmiszer-önrendelkezés érvényesítését és a tartalmas közmunkarendszer elindítását tekinti.
   
Fontos törekvése továbbá a közbiztonság javításához a rendőrség jogkörének, állományának megerősítése, a polgárőrség szerepének fokozása és - mint fogalmazott - a csendőrség országos létrehozása.
   
A Fidesz korábban bejelentette: Bodó Sándort, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnökét indítja a Fidesz-KDNP az időközi országgyűlési képviselő-választáson, polgármesterjelöltjük pedig Dombi Imréné, a város jelenlegi alpolgármestere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.