A használatbavételi engedély szükséges

Vörösiszap: illetékkedvezményt kapnak az új lakást vásárló károsultak

Az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka közölte: illetékkedvezményt kapnak a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa károsultjai: az új lakás vásárlását választóknak négy évig nem kell befizetniük a lakásvásárlást terhelő illetéket az adóhatóságnak.

2011.04.13 18:29MTI

Muhoray Árpád elmondta: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Igazgatósága az állami kártalanításban új lakást választó károsultak számára illetékfizetési kötelezettséget írt elő, amelyet azonban négy évre felfüggesztett. Az illetékfizetés alóli mentességet a tulajdonosok a használatbavételi engedély bemutatásával kaphatják meg - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.