Mutyik a HM-nél

Százmillió forintért vásárolt luxuslakásokat gyerekeinek Fapál?

Százmillió forintért vásárolt lakásokat két gyerekének Fapál László, a honvédelmi tárca vesztegetési ügyének vádlottja 2006-ban az elszámoltatási kormánybiztos szerint.

2011.04.13 07:17MTI

Budai Gyula vizsgálatot indított az ügyben. A Célpont című műsorhoz eljuttatott jelentés szerint a fiatalok feltehetően a szülők segítségével jutottak hozzá a főváros XIII. kerületében lévő luxuslakásokhoz - jelentette a Hír Televízióra hivatkozva a Magyar Nemzet.

Az ingatlanokat ugyanattól a cégtől vették, amelytől a honvédség vásárolta a később Fapálnak negyedáron továbbadott zuglói lakást - olvasható a cikkben.

A Magyar Nemzet emlékeztetett arra: Fapál László ingatlanvásárlásainak ügyében a Központi Nyomozó Főügyészségen eljárás folyik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.