Ők értesítették a tűzoltókat

Erdőtűz Gyenesdiáson: két fiatalkorú okozta a tüzet

A vasárnapi gyenesdiási erdőtűz vizsgálata kapcsán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: büntetőeljárás indult két 15 éves fiú ellen, akik bevallották, hogy ők gyújtották meg az avart, a lángokat azonban már nem tudták eloltani.

2011.04.11 11:14MTI

Salamon Róbert elmondta: a két fiú a délutáni órákban a gyenesdiási Pince köz végétől mintegy 150 méterre lévő erdős területen öngyújtóval gyújtotta meg az avart egy kiszáradt patakmederben. A tüzet megpróbálták eloltani, de az erős szélben továbbterjedt, ekkor elhagyták a helyszínt, és mobiltelefonon értesítettek a tűzoltókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.