Jó parti lesz a kicsi Lázár

Lázár János: "akinek nincsen semmije, az annyit is ér!"

Hódmezővásárhely polgármestere meglehetősen sarkalatos véleményének adott hangot, amikor a városi közgyűlésen közölte: "akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér". Mi ellenben csak annyit kérdeznénk: most már van Öszödi-beszéde a Fidesznek is?

2011.03.19 17:06ma.hu

"Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem" - pontosan ezekkel a szavakkal húzta le a keresztvizet a válság- és hitel sújtotta szegényekről Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere, a Fidesz frakcióvezetője a Hírszerzőn megjelent írás tanúsága szerint.

Lázár (akinek legutóbbi balhéjáról - melyben kitüntetett szerep jutott egy radarelhárítóval felszerelt Audi S8-asnak - szintén megemlékeztünk) vagy tudott arról, hogy szavairól felvétel készül, vagy nem: mindenesetre a folytatásban kitér arra, hogy szerinte, akik ügyesen lavíroztak a közelmúlt árfolyamingadozásai közepette, azok igen jól járhattak. És igen, ő ilyen, sőt, már a kisfiának is van "svájci betéte".

"Azt remélem, hogy a hódmezővásárhelyi lányos anyukák legalább ebből a közérdekű tájékoztatásból érzékelték, hogy húsz év múlva jó parti lehet Lázár János Boldizsárból, hogyha a kamat és a forint-euró árfolyam jól alakul a következő években. Lesz valami alapbázis-megtakarítás" - mondta.

Ön szerint János miért nem reagál még most sem a megszellőztetett felvételre?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.