Családi drámából szörnyű tragédia

Écsi lövöldözés: vadász volt a feleségét meggyilkoló férfi

Két ember halt meg lövöldözésben a Győrhöz közeli Écsen csütörtök délután.

2011.03.03 19:10MTI

Kocsis Tünde alezredes az esetről későbbre ígért részleteket.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a helyszínen egy férfi és egy nő holttestét találták meg.

A kisalfold.hu információja szerint egy férfi lelőtte a feleségét, majd magával is végzett.

A portál egy olvasójától úgy értesült, hogy a történteknek a házaspár 17 éves fia is fültanúja volt.


Vadász volt a feleségét meggyilkoló férfi?

A Kisalföld információja szerint vadász volt az a férfi, aki lelőtte feleségét, majd magával is végzett csütörtök délután a Győrhöz közeli Écsen.

A kisalfold.hu-t egy olvasó arról tájékoztatta, hogy a tragédiát tanúként végigélő fiút sokkos állapotban szállították kórházba. Úgy tudják, a fiúnak két lánytestvére van, de ők külföldön élnek, nem voltak otthon.

A portál információi szerint a lövéseket háromórás veszekedés előzte meg, s a családi dráma mögött pénzügyi gondok állhatnak.

A Kisalföldnek két szomszéd azt mondta: rendes, jóravaló embereknek ismerték a házaspárt. A ház a Deák Ferenc utcában, a település külső részén áll.

Az MTI kora este a helyszínen azt tapasztalta, hogy az utcát a háztól két teleknyire, 20-30 méternyire a rendőrség kordonnal lezárta. A helyszínelés várhatóan éjszakáig is eltarthat. A helyszínen a rendőrség részéről senki sem nyilatkozott az esetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.