"Továbbra is a milliárdosok érdekeit képviselik"

Szijjártó összefonódásokat lát a magánpénztárak és az MSZP között

Szijjártó Péter szerint az MSZP ragaszkodása a magánnyugdíj-pénztári rendszerhez cáfolhatatlanul világossá teszi az "anyagi és politikai összefonódásokat az emberek nyugdíjbefizetéseit eltőzsdéző magánpénztárak és az MSZP között".

2011.01.30 17:00fidesz.hu/ma.hu - Fotó: fidesz.hu
Fotó: fidesz.hu

A miniszterelnök szóvivője vasárnapi közleményében közzétette: úgy véli, ragaszkodásuk a magán-nyugdíjpénztári rendszerhez cáfolhatatlanul világossá teszi az anyagi és politikai összefonódásokat az emberek nyugdíjbefizetéseit eltőzsdéző magánpénztárak és az MSZP között.

Szijjártó Péter
úgy fogalmaz: a szocialisták utolsó leheletükig képviselik a milliárdosok érdekeit. A szóvivő Szanyi Tibor és Korózs Lajos sajtótájékoztatójára reagált - a szocialista képviselők ugyanis azt javasolták, hosszabbítsa meg a kormány egy hónappal a magán-nyugdíjpénztári tagság melletti nyilatkozat határidejét.

Az MSZP képviselői szerint "százezres nagyságrendben" vannak azok, akik nem óhajtják átadni megtakarításaikat "Orbán Viktornak és tettestársainak", valamint úgy látják, nem biztosított a kormány elegendő időt arra, hogy a magán-nyugdíjpénztárból való kilépést illetve az államiba való átlépést az "emberek érdemben is jól át tudják gondolni".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.