"Létezésünk a gyászt sértené"

Végleg bezárt a West Balkán

Örökre bezár a West-Balkán. Ezt a honlapján tette közzé a szórakozóhely, ahol egy hete három fiatal lányt tapostak agyon, amikor pánik tört ki és fiatalok ezrei próbáltak egyszerre kijutni az épületből.

2011.01.23 08:25MTI/MR1-Kossuth/ma.hu

A diszkótragédiával összefüggésben az elmúlt napokban hat embert gyanúsítottak meg több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel, valamennyien szabadlábon védekezhetnek.

„Létezésünkkel a szülők, barátok, hozzátartozók és minden jó érzésű ember gyászát sértenénk meg. Ebben a gyászban egész hátralévő életünkben osztozunk. Minden tényt megmásítatlanul feltárunk. Ha a felelősség minket terhel, vállaljuk, de ettől még lelkiekben nem tudunk elszámolni magunkkal” – olvasható a West Balkán honlapján.

A terézvárosi önkormányzat már bezáratta klubot, Pintér Sándor belügyminiszter pedig a tragédia másnapján közölte, hogy felülvizsgálják és szigorítani fogják a szórakozóhelyekre vonatkozó szabályokat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.