Három tűzoltó is megsérült

Két gyanúsítottja van a győri gázrobbanásnak

Két embert őrizetbe vettek a keddi győri gázrobbanással kapcsolatban, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.

2011.01.21 10:20MTI

Közveszély-okozással gyanúsítják őket, mivel a feltételezés szerint „közvetlenül hozzájárultak a robbanás bekövetkezéséhez” – mondta Kálmán Gabriella, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Kedd délután négy órakor robbant be a gáz a győri Szarvas utcában, egy négyszintes önkormányzati bárház üresen álló első emeleti lakásában. Két lakó és három, a gázszivárgás elhárításán dolgozó tűzoltó megsérült, utóbbiak egyike súlyosan.

A detonáció a lépcsőház mind a tizenkét lakását lakhatatlanná tette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.