A gázfőelzáró csapot és a gázmérőt nyúlták le

Lopás okozta a győri gázrobbanást

Az egyik üresen álló lakásból ellopták a gázfőelzáró csapot és a gázmérőt, ez okozta a szivárgást, majd valószínűsíthetően a robbanást a győri Szarvas utca egyik társasházában kedden - közölte az épületet kezelő Győr-Szol Zrt. szerdán az elsődleges hatósági vizsgálatok alapján.

2011.01.19 14:04MTI

A társaság 150 ezer forintos gyorssegélyt ad a balesetben súlyosan megégett tűzoltónak, 50-50 ezer forintot két, könnyebben megsérült társának.

A lépcsőház 12 lakásából hétben laktak bérlők, az érvényes szerződéssel rendelkező lakók elhelyezéséről az önkormányzattal közösen gondoskodik a Győr-Szol Zrt., a rendezett jogviszonyú bérlőknek fél évre biztosítják a lakhatást.

A robbanás kedd délután történt az épületben. Három - épp a gázszivárgás elhárításán dolgozó - tűzoltó mellett két lakó is megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.