Hetenként 5-10 elbírálás

Médiatanács: biztosítják a rádiók sugárzását az új pályázatok kiírásáig

A médiatanács biztosítja, hogy a rádiók folytathassák a sugárzást a megadott frekvencián, amíg nem írnak ki újabb pályázatokat.

2011.01.18 09:19MTI

A médiatanács döntött arról, hogy hetenként öt-tíz frekvenciát bírál el, és azért, hogy "ne legyen semmiféleképpen sem olyan eset, hogy valamilyen rádiónak el kell hallgatnia", folyamatos lehetőségük van a rádióknak többször hatvan napra meghosszabbítani a sugárzást - mondta Kiricsi Karola, a médiatanács szóvivője kedden a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

Hozzátette: ennek egyetlen feltétele, hogy ne legyen díjtartozása az adott rádiónak.

A Népszabadság hétfői számában azt írta: a lejárt frekvenciaengedélyek és az új pályázatok akadozása miatt több mint ötven rádióadó sorsa vált bizonytalanná.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.