Erőt merítenek a 700 ezer nemből

Kóka: ha nincs reform, nincs értelme tovább a koalíciónak

Ha nincs reform, nincs értelme tovább a koalíciónak - idézi kedden megjelent cikkében Kóka János szabad demokrata pártelnököt egy hírportál.Az írás szerint SZDSZ-es körökben a kilépés és a koalícióban maradás esélyét jelenleg 50-50 százalékra teszik.

2008.03.19 06:37MTI

"Ha a kormány elbizonytalanodna a reformokban, az helyrehozhatatlan károkat okozna. Ha a Fidesz újabb népszavazást kezdeményez az egészségügy ellen, fel kell venni a kesztyűt és meg kell nyerni a referendumot" - mondta a liberálisok elnöke az Indexnek.

Kóka János a cikk szerint úgy gondolja, tanulniuk kell a 3 millió igenből, illetve erőt meríteniük a 700 ezer nemből. Mint írják, a politikus megjegyezte: "jobban kell dolgoznunk, világosabban kell beszélnünk, de ez nem jelenthet megfutamodást.

Az SZDSZ nem asszisztálhat ahhoz, hogy Magyarországot permanens válságövezetté züllesszék." Kóka Jánost az MTI-nek egyelőre nem sikerült elérnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.