A Fidesz elnöke kézírással, saját maga írja

Nem Bayer írja Orbán Viktor beszédeit

Orbán Viktor március 15-én elhangzott beszéde után feltételezések láttak napvilágot, amelyek szerint azt Bayer Zsolt írta.

2008.03.18 08:57Népszabadság Online

Csak álltunk gyerekfejjel az izzadságszagú zsibongóban, és hallgattuk, hogy a "nagyméltóságú helytartótanács reszketni méltóztatott" - Bayer Zsolt ezen, a Magyar Hírlapban megjelent mondata adott okot arra, hogy szárnyra kaptak a hírek, miszerint a publicista írja Orbán Viktor beszédeit. A Fidesz elnöke ugyanis másnap a Fidesz Erzsébet hídnál tartott nagygyűlésén ugyanezen szavakat mondta el.

A Népszabadság a pártelnökhöz közel álló forrásaira hivatkozva cáfolta, hogy Bayer Zsolt írna Orbán Viktornak beszédeket. A lap szerint ez már rég nincs így. Van egy team, amelynek tagjai beszédvázlatokat írnak a pártelnöknek, de Orbán Viktor mindig maga, és kézírással írja az ünnepi beszédeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.