Sokkot kapott a temetőcsősz

Két órával temetése előtt tért magához a halott

Hátborzongató eset történt Brazíliában, ahol egy halottnak nyilvánított nő pár órával azelőtt tért magához, hogy a temetkezési vállalkozó alkalmazottai végleg rázárták volna a koporsó fedelét.

2010.12.27 09:25manna.ro

A 88 éves asszony az orvosi látlelet szerint a magas vérnyomás és érelzáródás miatt hunyt el. "Nem mutatott életjeleket, amikor halottnak nyilvánítottam", magyarázta az orvos, aki az öregasszonnyal foglalkozott.

A nőt a temetkezési vállalkozó egyik alkalmazotja mentette meg az élve eltemetéstől, aki észrevette, hogy az asszony lélegzik, és végtagjai mozognak.

A tetszhalottat kórházba szállították, hozzátartózói pedig peres úton szeretnének kártérítést követelni az alaposan melléfogó orvostól.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.