A Nemzetvédelmi Egyetem előképzője lehet?

Újra lesz középiskolája a honvédségnek?

Elképzelhető, hogy a nemrégiben a T-Comtól a Fővárosi Önkormányzat fenntartásába került Puskás Tivadar Távközlési Technikum lehet az első újonnan megnyitott honvédségi szakközépiskola.

2010.11.23 09:51Magyar Hírlap

Ezt írja a Magyar Hírlap keddi száma.

A lap információi szerint az intézmény vezetése örülne ennek, s a Honvédelmi Minisztérium (HM) is nyitott a javaslatra. A HM tervei között szerepel, hogy katonai reáliskolákat létesítsen, korábban számos ilyen működött, de több lépcsőben bezárták őket, legutoljára a győrit 2002-ben.


A Puskás a lap értesülése szerint a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem "előképzőjeként" jöhetne szóba, és három párhuzamos osztályban okulnának az utóbb a rend- és polgári védelem területére lépő diákok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.