"Az MSZP-nek van a legkevesebb erkölcsi alapja"

Jobbik: Mesterházy takarítson a saját pártjában!

A parlamenti pártok közül az MSZP-nek van a legkevesebb erkölcsi alapja mások emberi méltóságára hivatkozni- áll a Jobbik, szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményében.

2010.11.15 18:04ma.hu

Soraikban, holdudvarukban még ma is számtalan olyan személy található, akik Magyarországot tragikus morális és gazdasági helyzetbe hozták- áll a közleményben. Közéjük sorolható Gyurcsány Ferenc, illetőleg az a Hunvald György is, aki ellen a múlt héten emeltek vádat különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt.

A volt MSZP-s erzsébetvárosi polgármesterről épp a mai napon derült ki: Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója megígérte neki, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségen elsikálja ügyét, mert enélkül "nem lehet normálisan hogyhívjákolni"- írja a Jobbik.

"Biztosak vagyunk benne, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, ezért hirdettük meg választási programunkban a teljes elszámoltatást, ezért küzdünk továbbra is az Országgyűlésben".

A párt azt javasolja Mesterházy Attilának: a saját pártjában kezdjen takarítani, és sürgősen szabaduljon meg gyanúsítottá vált párt- és képviselőtársaitól. Emlékeztetőül írják: csak néhány név és kifejezés, amelyekről már minden embernek a rendkívül súlyos botrányok jutnak eszébe- Zuschlag, Hagyó, Kulcsár, Kabai Károly, Szilvásy, BKV, Terézváros, Erzsébetváros, Sukoró, Nokia-doboz, Fittelina, Nomentana, Szalay utca, tatai edzőtábor, Őszöd, off-shore, Hajdú-Bét, megfigyelések, szemkilövetés, MSZP.

A takarítást pedig szó szerint is veheti Mesterházy Attila, mivel a parlamenti ülések után padsoraik borzalmas látványt nyújtanak: azok a képviselők, akik összegyűrt papírokat és egyéb, feleslegessé vált hulladékot hajítanak el, azok a rendszerető magyar emberekre dobnak szemetet!- írja a Jobbik a sajtóközleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.