Megélhetési politikus?

Az MSZP álláshalmozás miatt bírálja Németh Szilárdot

Megélhetési politikusnak tartja a csepeli MSZP Németh Szilárd fideszes XXI. kerületi polgármester-jelöltet, aki szerintük országgyűlési képviselőként, fővárosi közgyűlési tagként és csepeli önkormányzati képviselőként sem tett eleget kötelezettségeinek idén.

2010.09.24 13:11MTI

Borka-Szász Tamás szocialista önkormányzati képviselő pénteken az MTI-nek úgy nyilatkozott: Tarlós István kampányfőnöke parlamenti képviselőként alig szólalt fel az Országgyűlésben és hiányzott 52 szavazásról is.

Álláspontja szerint nem a Fővárosi Közgyűlésben végzett munkája akadályozta Németh Szilárdot, mivel a nyilvános adatok tanúsága szerint ott a szavazások hatvan százalékán nem vett részt idén.

Kitért arra: a fideszes politikus a csepeli testületi üléseken is keveset volt jelen, 2010-ben ezeknek harmincöt százalékán vett ugyanis csak részt.


Borka-Szász Tamás kifogásolta, hogy Németh Szilárd mindezen tisztségekből kifolyólag több mint egymillió forintos fizetést kap közpénzből.

Csepelnek nem harmadállású polgármesterre van szüksége - szögezte le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.