Lesz most nemulass

Kövér László móresre tanítaná az internetet

Kövér László szerint törekedni kell arra, hogy hasznos és jó tartalmak jelenjenek meg a világhálón és a legfontosabb feladat az internettel kapcsolatban megtanítani a gyermekeket választani tudni jó és rossz között.

2010.09.21 11:03MTI

Nem az a baj, hogy az internet segítségével hatékonyabban tudunk információhoz jutni, hanem hogy nem tudjuk megakadályozni az ott terjedő bűnözést; ezért törekedni kell a hasznos és jó tartalmak megjelenítésére - mondta az Országgyűlés elnöke a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által rendezett, Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című nemzetközi konferencián kedden Budapesten.

Kövér László, a szolgálat magyar egyesületének elnöke hozzátette: szükség van az internetre vonatkozó törvényi szabályozásra is, azonban a legfontosabb feladat, hogy meg kell tanítani gyermekeinket választani jó és rossz között.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.