Menesztették a tartótisztet

Csupa luk a romagyilkosságok nyomozati anyaga?

Sorozatosan követett el hibákat munkája közben, ezért menesztették a debreceni szolgálati helyéről a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) tartótisztjét, aki kapcsolatban állt Cs. Istvánnal, a romagyilkosságok egyik gyanúsítottjával.

2010.09.20 07:09Magyar Nemzet

Erről írt hétfői számában a Magyar Hírlap.

A lap úgy tudja, hogy a hibákra az a belső vizsgálat derített fényt, amelyet Honvédelmi Minisztérium indított. A vizsgálat feltárta azt is, hogy hiányosak a romagyilkosságok nyomozati anyagai, vagy egyáltalán nem készültek megfelelő feljegyzések, vagy később megsemmisítették azokat.

Mint azt korábban megírtuk: kétséget kizáróan bizonyítja az elkészült nyom- és fegyverszakértői vélemény, hogy Cs. István, a romagyilkosság gyanúsítottja nem járt sem Tiszalökön, sem az emberölés-sorozat más helyszínén.

Cs. Istvánt a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy az emberölés-sorozat tiszalöki helyszínének közelébe vitte a feltételezett elkövetőket.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.