A Jobbik mélyre száll

Novák szerint sem hülyeség: 9/11 az arab-magyar barátság napja

Az ajkai Jobbik kezdeményezésére szeptember 11. az arab-magyar barátság napja lehet. Már a párt alelnöke is rábólintott az Index szerint.

2010.09.09 14:58ma.hu

Egy ajkai művelődési házban rendezi meg a Jobbik az első arab–magyar barátság napot, mikor máskor: szeptember 11-én. - jelenti az Index.

Ugyan a rendezvény helyi kezdeményezés, mégis Vona Gábor pártelnök képével reklámozzák, sőt, a meghívott előadók között ott van Hegedűs Loránt és felesége, valamint több Magyarországon élő arab.

Képviselteti magát továbbá a Jobbik pártvezetése is.

A World Trade Center elleni terrorakció évfordulójára időzített barátságnap szimbolikája a pártban sem aratott azonnal osztatlan sikert. Novák Előd, a párt alelnöke elmondta, hogy mint az országgyűlés interparlamentáris uniójának tagja első hallásra ízléstelennek érezte a program időzítését, és ennek a véleményének a pártban hangot is adott. - írja az Index.

Olvasson még többet az Indexen!

Olajat a tűzre


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.