Késésekre lehet számítani

Kisiklott egy vonat a Déli Pályaudvaron

Kisiklott egy személyvonat két kocsija péntek délután a Déli pályaudvaron, személyi sérülés nem történt - közölte Both Ferenc, a Mávinform ügyeletese az MTI-vel.

2010.08.20 16:45MTI

A tolatás közben történt baleset miatt lezárták a forgalom elől a pályaudvar nyolc vágányát, az elővárosi és távolsági vonatok a Kelenföldi pályaudvarra érkeznek és onnan is indulnak, de 20 percenként mentesítő vonatokat indítanak a Déliből a Kelenföldi pályaudvarra, hogy az utasok az onnan induló vonatokat elérjék.

Both Ferenc közleményében közölte, a baleset kivizsgálását és a helyreállítást megkezdték. A végleges helyreállítást és a menetrendszerű közlekedést a szakemberek a késő esti, illetve a holnap hajnali órákra ígérik. A baleset miatt a vonatok 40-50 perces késésével kell számolni - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.