16 és 20 éves áldozatok

Eltemetik a philadelphiai hajóbaleset két magyar áldozatát

Csütörtökön és pénteken temetik a két héttel ezelőtti philadelphiai hajóbaleset két magyar áldozatát - értesült az előkészületeket ismerő forrástól kedden az MTI.

Képek a tragédiáról - Kattintson! képgaléria

2010.07.20 08:59MTI

A 16 éves lányt csütörtök délután Mosonmagyaróváron evangélikus, a 20 éves fiatalembert egy nappal később Jánossomorján, katolikus szertartás szerint helyezik végső nyugalomra.

Az információt az MTI-vel megosztó forrás hozzátette: mindkét család arra kéri a médiát, hogy tartsa tiszteletben fájdalmukat.

A philadelphiai Delaware folyón két hete ütközött neki egy uszály egy turistákat szállító vízibusznak, amelynek fedélzetén mintegy negyven ember tartózkodott, köztük egy mosonmagyaróvári diákcsoport 13 tagja és két kísérőjük.

A balesetben eltűnt 16 éves magyar diáklány és az egykor szintén a mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnáziumban tanuló 20 éves fiatalember holttestét két nappal később találták meg, nem messze a tragédia helyszínétől.

A történtek hatására a csoport idő előtt, múlt kedden este visszaérkezett Mosonmagyaróvárra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.