Két napon belül hurrikánná lehet

Halálos áldozatokat követelt az Alex trópusi vihar Salvadorban

Két halálos áldozata volt az Alex trópusi viharnak vasárnap Salvadorban, ahol a szélvihart kísérő heves esőzések miatt 500 embert kellett kiköltöztetni otthonából - közölte a polgári védelem.

2010.06.28 07:03MTI

A vihar, amely vasárnap jelentősen meggyengült, a mexikói Yukatán-félsziget partvidékén söpört végig, heves esőket zúdítva Cancún tengerparti üdülőhelyre.

Az amerikai nemzeti hurrikán-előrejelző központ szerint hétfő reggelre az Alex ismét trópusi viharrá erősödött, és nem zárható ki az sem, hogy a Mexikói-öböl keleti partjai felé haladva két napon belül hurrikánná változik.

A szélvihar a mexikói Campeche-től 100 kilométerre délnyugatra lépett be ismét hétfő reggel a Mexikói-öböl fölé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.