Tizen előzetesben

Húsz gyanúsítottja van a pécsi egyetemi botránynak

Eddig összesen húsz gyanúsítottja van a Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával kapcsolatban felmerült, bűnszervezetben elkövetett bűncselekményeknek - értesült a HavariaPress.

2010.06.16 10:04HavariaPress

Az április óta folyó nyomozás 20 gyanúsítottja közül tíz ember van előzetes letartóztatásban.

A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai június 6-án és 7-én nyolc embert fogtak el, köztük az egyetem gazdasági-, valamint az informatikai vezetőjét. Egy hete az egyetem újabb két dolgozója került rács mögé.

Az egyetem gazdálkodásával kapcsolatban felmerült bűncselekmények - bűnszövetségben elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények - gyanújával indított nyomozás tovább folytatódik, az ügynek még további gyanúsítottjai lehetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.