Irány a futkosó

Hátra arc a HM-nél: újabb "maffia-tábornokokat" gyanúsíthatnak meg

A katonai felső vezetés újabb tagjai, így tábornokok felelősségre vonása is valószínűsíthető a Honvédelmi Minisztériumnál kirobbant visszaélés-sorozattal összefüggésben.

2010.06.16 08:52MTI

Ezt írta szerdai számában a Magyar Nemzet a tárca vezetéséhez közel álló forrásokra hivatkozva.

Mint írták, információik szerint a Katonai Biztonsági Hivatal jelenleg is azon van, hogy az igen szövevényes - ahogy a lapnak nyilatkozó, pontosan meg nem nevezett magas beosztású forrás fogalmazott - "maffiajellegű" hálózat tagjainak működését feltárják.

A Honvédelmi Minisztériumban és a tárcához tartozó háttérintézmények több vezetője ellen is büntetőeljárás indult korrupció gyanúja miatt, többen - köztük tábornoki rangban levő személyek - előzetes letartóztatásban vannak - idézte fel a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.