Időhúzásra játszik az SZDSZ

Kóka-ügy: még egy hét jegelés

Időhúzásra játszik az SZDSZ vezetése a tavalyi pártelnök-választási botrány kivizsgálása során - írja a Magyar Nemzet hétfőn.

2008.03.03 07:28Magyar Nemzet

A lap információi szerint a háttérben megállapodott egymással Kóka János és Fodor Gábor, hogy a népszavazásig nem foglalkoznak az üggyel; várhatóan a belső vizsgálat is csak ezt követően zárul le.

A Magyar Nemzet úgy tudja, az SZDSZ országos tanácsa szombati ülésén nem volt komolyabb vita az elnökválasztási visszaélésről. A lap szerint Kóka János népszerűsége az SZDSZ-en belül visszaesett, és jelenleg esélyesebbnek tartják a pártelnöki tisztségre Fodor Gábor környezetvédelmi minisztert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.