Magyar Bálint, mint az SZDSZ elnöke?

A többség a valódi versenyt támogatja Kóka és Fodor között

- Valószínű, hogy ismét Kóka János és Fodor Gábor párharcára kerül sor az SZDSZ rendkívüli tavaszi elnökválasztó küldöttgyűlésén - írta a pénteki Magyar Hírlap.

2008.02.22 08:30Magyar Hírlap

A napilap információi szerint az SZDSZ veterán politikusai - Magyar Bálint, Horn Gábor, Kuncze Gábor - szorgalmazták, hogy tartson Kóka Jánost megerősítő elnökválasztást a párt. Az újság szerint azonban valószínűbb, hogy a többség a valódi versenyt támogatja Kóka János és Fodor Gábor között. Cáfolták a Magyar Nemzet azon hírét, amely szerint Magyar Bálintot is el tudnák képzelni az elnöki poszton.

A rendkívüli elnökválasztásra, esetleg azzal egybekötött tisztújításra a tavalyi elnökválasztáson történt csalás gyanúja miatt kerülhet sor. Borsodi küldöttek helyett aláírásukat a jelenléti ívre hamisítva mások szavaztak " az ügyet kirobbantó borsodi vállalkozó vádjai szerint ellentételezés reményében " Kóka Jánosra.

A rendőrség két feljelentés nyomán ismeretlen tettes ellen magánokirat-hamisítás ügyében nyomoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.