Behamuzva a légi közlekedés

További járattörlések, késések Ferihegyen

A hétfő délelőtti után további járatokat kellett törölni Ferihegyen és több, Nyugat-Európa felől érkező, illetve oda induló járat késik - közölte Szilágyi Károly, a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője az MTI kérdésére.

2010.05.17 15:50MTI

A vulkáni hamu miatt egyre több európai ország zárja le légterét részlegesen, így egyre több repülőtér nem fogad járatokat. Hétfő délután törölni kellett az érkező járatok közül a Wizz Air londoni, a Malév dublini és amszterdami, a Malév és a British Airways közös londoni, valamint a Rynair East Midland-i járatát.

Késik a Malév Amszterdamból és a Jet2com Manchesterből érkező járata. Az induló járatokból törölte a Ryanair East Midland-i járatát, késik a Malév amszterdami, a Lufthansa frankfurti, az easyJet londoni és a Jet2com manchesteri járata.

Délelőtt már nem indult el a Wizz Air londoni, a Malév amszterdami, valamint a Malév és a British Airways közös londoni járata.

A Budapest Airport szóvivőjének közlése szerint további késések lehetségesek hétfőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.