Útlezárás fellobogózott autókkal

Káosz Egerben - kétszázan tüntetnek a kórházprivatizáció ellen

Az Egri Markhot Ferenc kórház funkcionális privatizációja ellen tüntettek pénteken mintegy 200-an Egerben a megyeháza előtt. A demonstrációt abból az alkalomból rendezte több civil szervezet, hogy a megyegyűlés pénteki ülésén dönt a kórház vagyonkezelésére kiírt pályázatról.

2008.02.29 09:44MTI

A demonstrációval egy időben a szervezők félpályás útlezárást alakítottak ki az Egerre bevezető utakon. Öt helyszínen mintegy 10-10 fellobogózott és transzparensekkel ellátott autó torlaszolta el a fél útpályát.

A demonstráció és az útlezárások, valamint az ezekhez kapcsolódó fokozott rendőri jelenlét miatt közlekedési káosz alakult ki a település reggeli forgalmában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.