Vallomást tesz az MSZP-s főpolgármester-helyettes

Hagyó és a becsület: "állok az igazságszolgáltatás elé"

Nem akarok elmenekülni, állok az igazságszolgáltatás elé - nyilatkozta Hagyó Miklós egykori MSZP-s főpolgármester-helyettes.

2010.05.14 07:14MTI

"Vissza akarom szerezni a becsületemet. Azt akarom, hogy kiderüljön az igazság. El fogom mondani, hogy mit tettem és mit nem tettem. Nem kerülhet elő olyan bizonyíték, amely a bűnösségemet bizonyítaná, mert ami nem történt meg, azt nem lehet bizonyítani" - jelentette ki Hagyó Miklós a pénteki Blikknek.

Azt mondta, bármikor bizonyítani tudja ártatlanságát, hiszen se döntési, se utasítási jogköre nem volt semmilyen kérdésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.