"Szekeres mondjon le!"

Fidesz: gátlástalan közpénzlenyúlások minisztériumokban

A Fidesz szerint mára egyértelművé vált, hogy egyes minisztériumok a "gátlástalan közpénzlenyúlások" helyszínévé váltak. A párt frakcióigazgatója így reagált a Magyar Nemzetben a Honvédelmi Minisztériumról (HM) megjelent pénteki cikkre, és ismételten lemondásra szólította fel Szekeres Imre tárcavezetőt.

2010.04.16 13:04MTI

A Magyar Nemzet Elvesztegetett honvédelem címmel pénteken indított cikksorozatot, amelynek szerzője - a birtokába került jegyzőkönyvekre hivatkozva - azt írta, hogy az elmúlt években egy jól bejáratott korrupciós hálózat alakulhatott ki a honvédelmi tárcánál.

Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: elképesztő, hogy milyen áldatlan állapotok uralkodtak a HM-ben, holott éppen e minisztériumban kellene a legnagyobb rendnek lennie.

A politikus kijelentette: a Fidesz véget fog vetni a közpénzek ellopásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.