Ingatlanok, nyomott áron?

A Fidesz szerint hűtlen kezelés történt Miskolcon

Hűtlen kezelés bűncselekményének gyanúja merült fel a miskolci Hősök tere átépítése kapcsán; ezt vetette fel csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidesz miskolci szervezete képviseletében Szinay Attila önkormányzati képviselő és Zsiga Marcell országgyűlési képviselőjelölt.

2010.04.01 17:15MTI

Mint mondták, tudomásuk szerint a hűtlen kezelés gyanúját az alapozza meg, hogy nagyságrendekkel többszörös áron adott túl a tulajdonos társaság a területen, "azaz feltételezhetjük, hogy az önkormányzat eleve tudatosan nyomott áron adta el az ingatlant, miközben annak forgalmi értéke többszöröse volt a szerződésben foglaltaknak".

Az új vevő a DBI Ingatlan Kft., amelynek székhelye Budapesten, a Gogol utca 13. szám alatt található - közölték.

Mint elmondták: a köztulajdonnal gazdálkodó önkormányzatot egyértelműen kár érte, ezért a zavaros ügylet tisztázása miatt a miskolci Fidesz képviselői feljelentést tesznek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségen hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.