A HM képtelen megfelelően ellátni feladatát?

Simicskó: nincs megállapodás Izraellel

A nemzetbiztonsági bizottság KDNP-s elnöke szerint komoly problémák vannak Magyarország légtérbiztonságát illetően. Simicskó István úgy tudja: Magyarország és Izrael között nincs olyan megállapodás, amely szerint izraeli gyakorlatozó gépek berepülhetnének hazánk légterébe.

2010.03.22 11:34fidesz.hu

A politikus a HírTV Kontraszt című műsorában azt mondta: az izraeli gépek ügye arra világított rá, hogy a Honvédelmi Minisztérium (HM) - ahol az elmúlt hetekben több bűncselekménygyanús ügyre is fény derült - képtelen megfelelően ellátni a feladatát.

A honvédelmi bizottság keddi ülésén arra várnak választ Szekeres Imrétől: miként fordulhatott elő, hogy sem a Honvédelmi Minisztérium, sem a miniszterelnök nem tudott a gépek érkezéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.