"Menekül az igazság elől"

Izraeli repülők - a Fidesz választ vár Szekeres Imrétől

Több kérdésre is választ vár a Fidesz frakciója Szekeres Imre honvédelmi minisztertől az izraeli repülőgépek magyarországi gyakorlatával kapcsolatban.

2010.03.21 15:46MTI

A Fidesz frakció vasárnapi közleménye szerint "Szekeres Imre menekül az igazság elől, márpedig kedden, az Országgyűlés honvédelmi bizottságának ülésén eljön az igazság pillanata".

A Magyar Nemzet csütörtöki számában jelent meg, hogy az izraeli légi- és űrerők két gépe szerdán kétszer megközelítette a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távozott.

A Fidesz szerint Szekeres Imrének a bizottsági ülésen számot kell adnia arról, hogyan fordulhatott elő, hogy az ország védelmének megszervezésére hivatott Honvédelmi Minisztérium észre sem vette, hogy egy másik ország kémrepülőgépei Budapest felett gyakorlatoztak. Szekeres Imrének számot kell adnia arról is, hogy miért tartják titokban a mai napig a kémrepülőgépek gyakorlatozásának okát és célját.

"Kíváncsiak vagyunk arra is: vajon miért gondolja úgy Szekeres Imre, hogy egy ilyen eset után még mindig nem kellene lemondania. A magyar emberek joggal várják el, hogy a magyar állam megvédje őket. A mostani kormány azonban alkalmatlannak bizonyult erre. Még szerencse, hogy már csak pár napjuk van hátra a hatalomban"
- fogalmaznak a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.