Határmenti kakaskodás

Duray: ha ismét Fico lesz a kormányfő, kiélezett marad Pozsony és Budapest viszonya

Duray Miklós szerint ha a szlovákiai parlamenti választások után ismét Robert Fico alakít kormány, kiélezett marad Pozsony és Budapest viszonya.

2010.03.01 09:34MTI

"Ha Robert Fico marad a kormányfő, akkor a kapcsolatok továbbra is kiélezettek maradnak, tekintet nélkül arra, hogy ki lesz a magyar miniszterelnök. Nyolc évig Orbán ellenzékben volt, a kapcsolatok pedig kiéleződtek, úgyhogy valószínűleg nehezen lesz változás a kölcsönös kapcsolatokban attól, hogy ő kormányfő lesz. A kapcsolatok akkor sem voltak jók, amikor Medgyessy, Gyurcsány vagy Bajnai állt a kormány élén" - jelentette ki a Magyar Koalíció Pártjának stratégiai alelnöke abban az interjúban, amely a Tyzden című szlovák politikai hetilap legújabb, idei 9. számában közölt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.