Ajánlószelvényekben sem szűkölködnek

130 millió forint adományt gyűjtött eddig a Fidesz

Kis összegű adományokból 130 millió forintot gyűjtött össze eddig a Fidesz a választási felkészülés során, és számításaik szerint másfél millió ajánlószelvényt - erről Nyitrai Zsolt, a párt operatív igazgatója beszélt a Magyar Hírlapnak adott, hétfőn megjelent interjúja során.

2010.03.01 07:43Magyar Hírlap

Az adományokból az Itt az idő! című kiadványuk előállítását, továbbá plakátjaikat finanszírozzák - tette hozzá. Mint mondta, kétmillió ajánlószelvény gyűjtését tűzték ki célul. Ezzel kapcsolatban arra a kérdésre, hogy több politikai riválisuk szerint agresszív szelvénygyűjtésük antidemokratikus, Nyitrai Zsolt azt mondta: senki elől nem gyűjtenek ajánlásokat.

Hozzátette: ezt az intézményt nagyon jó, demokratikus eszköznek tartják, amelynek során házról házra járva jelöltjeik és önkénteseik személyesen is elbeszélgethetnek a választókkal. Arra a kérdésre, hogy kiállnak-e vitázni az MSZP-vel, Nyitrai Zsolt azt mondta: erre csak később tudnak választ adni, ez a politikai ellenfél kampányban tanúsított magatartásától függ.

Hozzátette: egy ilyen vitának akkor van értelme, ha a vitapartner és a mögötte álló párt és program komoly és hiteles. "Az MSZP-ről azonban az utóbbi években bebizonyosodott, hogy az sem igaz, amit kérdeznek. Akkor mi értelme van egy ilyen vitának?" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.