Még nem minden aktivista adta le

Szijjártó: másfél millió ajánlószelvényt gyűjtött a Fidesz

A legfrissebb adatok szerint eddig, országosan másfél millió ajánlószelvényt gyűjtött össze a Fidesz, ez a következő napokban tovább nőhet, hiszen még nem minden aktivista adta le a szelvényeket - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője, csütörtökön, Hódmezővásárhelyen.

2010.02.25 16:33MTI

„A rendszerváltoztatás óta párt ennyi ajánlószelvényt nem gyűjtött, s ez jól mutatja, hogy régen látott egység van a magyar társadalomban, soha ennyien nem akarták még a változást és egy korszak lezárását, mint most” - mondta Szijjártó Péter, a Lázár János polgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.