Újabb havazások országszerte

A napra még lehet nézni - holnaptól egy jó időre eltűnik

Pénteken erősen felhős lesz az ég, az ország keleti felén szórványosan, nyugaton elszórtan lehet kisebb havazás, hószállingózás. Reggel -8, délután 0 fok körül alakul a hőmérséklet. Melegfronti hatás várható.

2010.01.29 10:19koponyeg.hu

Szombaton borult időre számíthatunk, sokfelé csapadékkal: többnyire havazás várható (3-8cm-nyi friss hó várható általában, de főleg a Dunántúl északi-északkeleti részén 10 cm feletti hóréteg is kialakulhat), azonban délen, délkeleten átmenetileg ónos eső, eső is előfordulhat. 0 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet. A szél északnyugatira fordul és néhol megerősödik.

Vasárnap felszakadozik a felhőzet, de keleten és délen eleinte még lehet hóesés. Erős lesz az északnyugati szél.

Hétfőn-kedden-szerdán nyugaton erősen felhős, keleten borult lesz az ég, és keleten szórványosan, máshol elszórtan lehet havazás, hózápor. Az északi, északnyugati szél viharossá fokozódik, néhol hófúvást okoz. Folytatódik az igazi tél...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.